Bevoegdheden van de Knokke-Heistse Schepenen tot op vandaag nog niet duidelijk
Er valt Club Lipps niks te verwijten zo blijkt na onderzoek van de camerabeelden

Delhaize Knokke moet de mooiste en modernste van West-Vlaanderen worden

Delhaize Knokke in de Kustlaan is men volledig aan het vernieuwen. Dit bevestigde Roel Dekelver, Head of External Communications Delhaize vandaag exclusief aan de Kneistikrant redactie. De keten wil naar eigen zeggen de verwachtingen van klanten beter beantwoorden met een nieuwe strategie rond gezonde voeding, makkelijk winkelen en toegang tot scherp geprijsde producten.

Kustlaan_32“Delhaize supermarkt Knokke zal zo de modernste Delhaize in West-Vlaanderen worden. De winkel zal volledig vernieuwd en hertekend worden zodat we de winkelervaring nog beter kunnen maken. Op dit moment zijn we volop bezig met de werken”, zei Deklever.

De lay-out van de winkel is volledig opnieuw ontworpen.  Bij de nieuwigheden hoort verder een meer intuïtief parcours voor de klant, herbruikbare tassen in katoen en schermen die toelaten om producten te bestellen voor levering in de winkel of thuis. Het gamma aan bioproducten wordt meer benadrukt. Voorts voorziet het winkelconcept ook een ingekort winkelparcours voor gehaaste klanten. Ook het aantal zelfscankassa’s zal flink omhoog gaan.

Nog eens acht andere supermarkten volgen nog dit jaar, volgend jaar worden 36 supermarkten in een nieuw kleedje gestoken. Delhaize wil in drie jaar tijd al zijn winkels vernieuwen. Gedurende die periode wordt jaarlijks 200 miljoen euro geïnvesteerd aan de transformatie. Ook voor de Proxy Delhaizes is een variant van het nieuwe concept gepland. De heropening is voorzien voor donderdag 13 december maar er is een feestelijke opening voorzien voor woensdag 12 december om 18.00 u.

Reacties