Delhaize Knokke moet de mooiste en modernste van West-Vlaanderen worden
Kneistse drugdealer staat met mond vol tanden voor de rechter

Er valt Club Lipps niks te verwijten zo blijkt na onderzoek van de camerabeelden

Collage
Eerder deze week hebben we in onze krant kort melding gemaakt van een post die was verschenen op sociale media. Maar later op vraag van betrokkenen weer was weggenomen. Aangaande het incident waarover het nieuwsbericht ging afgelopen zaterdag 3/11 in club Lipps. Blijkt uit beelden van de bewakingscamera's dat uitbater Junior Grassi noch één van zijn medewerkers niet accuraat zouden hebben opgetreden. In tegendeel de slachtoffers van het voorval hebben zich intussen ook verontschuldigd zowel bij Club Lipps als aan onze redactie.

"Elke vorm van geweld is voor ons onaanvaardbaar, zegt Junior Grassi in een reactie. Wij betreuren dan ook ten zeerste dat er dit weekend zich een conflict heeft voorgedaan. Het conflict was echter buiten de zaal en had plaats bij de wc. De camerabeelden die we hebben zijn onmiddellijk aan de politie overgemaakt en zijn zeer duidelijk wie welke verantwoordelijkheid draagt".

Op sociale media begon het incident intussen zijn eigen leven te leiden ver weg van de feiten.


"De personen die hieromtrent leugenachtige verhalen wensen te verspreiden zullen zelf met de beelden worden geconfronteerd en voor zichzelf kunnen oordelen, zegt Grassi.
Wij zullen het dan ook niet laten die desbetreffende personen en instanties aan te schrijven om excuses te eisen.
Er is ook reeds een klacht ingediend wegens laster en eerroof en imagoschade!
De beveiliging van onze club is onmiddellijk tussengekomen om de desbetreffende partijen te scheiden en de rust te laten terugkeren. Uit de beelden blijkt ook dat wij geen enkel aandeel hebben gehad om deze feiten te veroorzaken, integendeel! Wij zullen verder toezien dat de veiligheid en het plezier van onze cliënten voorop wordt gesteld.

Wij trachten alles te doen om onze klanten een aangename avond te bezorgen maar zijn niet verantwoordelijk voor het wangedrag van enkele waarbij er adequaat werd gereageerd en inmiddels alle mogelijke medewerking aan de politie werd verleend. Lipps Knokke bestaat nu reeds anderhalf jaar. We zijn een gevestigde waarde aan het worden in het uitgaansleven die geen overlast veroorzaakt voor de gemeente, en proberen alle klanten iedere avond opnieuw een leuke avond te bezorgen.
Sedert begin oktober loopt er ook een actie voor de “Rode Neuzen Dag” waarbij iedere avond geld wordt ingezameld om in November te donderen aan het goede doel", zo besluit uitbater Junior Grassi.

Het slachtoffer bevestigde intussen dat uit de beelden zelfs blijkt dat de portier hem hielp. In tegenstelling tot zijn eerder Facebookbericht. Allicht was de man nog in chock bij het posten van het bericht.

Rode neuzen 2
STEUN DE AKTIE!

Reacties